Golvbranschen - GBR
Golvbranschen - GBR

Golvbranschen, GBR, är branschorganisationen som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och inte minst leverantörer.

Läs mer om Golvbranschen, GBR, här. 

GBR har också en auktorisation Auktoriserat Golvföretag. Auktorisationen omfattar både entreprenörer och leverantörer. Auktoriserade golventreprenörer bedriver ett kontinuerligt kvalitets- och miljöledningsarbete enligt en dokumenterad kvalitetsplan samt miljö- och arbetsmiljöplan. Installatörerna är utbildade och har full kompetens inom sitt område. Med full kompetens blir det rätt från början, vilket bidrar till en felfri entreprenad.

Läs mer om Auktoriserat Golvföretag här. 


Golvbranschen - GBR Dokument

Golvbranschen, GBR, utfärdar två typer av dokument via TRUE

Auktoriserade Golvföretag på entreprenörssidan kan med Certifikat Auktoriserat Golvföretag visa upp för kunder och kollegor att företaget arbetar aktivt med kvalitet, miljö, hållbarhet och arbetsmiljö. Certifikatet visar att företaget är auktoriserat via Auktoriserat Golvföretag. 

Entreprenörsföretag anslutna till Golvbranschen, GBR, kan med Intyg för anslutning till Golvbranschen, GBR intyga sin anslutning. Obs: intygen för GBR-anslutning skickas ut under 2024. 

Det är enkelt att dela dokumenten på plattformar som Facebook och Instagram. Du kan även ladda ner dokumenten som pdf.

Dokumentens äkthet kan alltid verifieras genom att klicka på Verifierings-knappen eller scanna QR-koden längst ned på dokumenten (när det är nedladdat).

Här kan du söka efter dokument och företag.